RYTMIKVERKSTAN

Jag som leder Rytmikverkstan heter Karin Marmander och bor i Sävedalen med min man och våra två barn. Jag har läst till rytmikpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg, och efter det har jag arbetat som rytmikpedagog i olika sammanhang - på både förskolor, kulturskolor och inom min egen verksamhet - för barn från ca 5 månader upp till åk 3.

Jag har tränat olika former av dans för egen del och även undervisat i barndans. Jag har även gått en tvårig teaterutbildning på Wendelsbergs folkhögskola i Mölnlycke och har därifrån examen som teaterpedagog. Sedan några år tillbaka åker jag ut på miniturnéer till förskolor och skolor och spelar en egen föreställning för barn från 3 år upp till åk 3.

Jag känner mig lyckligt lottad över att vara medlem i Sångensemblen Amanda, som är en grupp som kombinerar många olika konstformer med sång och musik som utgångspunkt.

Tillsammans med tre andra medlemmar i Amanda har jag startat en grupp som heter Body Beatbox. Vårt koncept bygger på “body percussion”, där man använder kroppen som instrument och spelar rytmer på sig själv. Vi ger konserter och håller workshops för såväl barn som vuxna.